Osallistuin Minnan järjestämään Minnan materiaalikuoreen. Kuori tuli perille viime viikon perjantaina, ja ai että mitä kaikkea ihanuutta siinä olikaan! Tosi ihania nappeja, papereita, kukkia, leimakuvia... olis tehny mieli ottaa kaikki vaan ittelle. :D Mutta ei. :)

Aluksi tein tämmöisen kirjanmerkin:
1941440.jpg
Tuo pallonauha ja kiekurapaperi on kuoresta. Omista kätköistä löysin taustan, leimakuvan ja tuon pinkin narun. :) Kuvan väritin puuväreillä.

Sitten tekaisin kolme korttia:
1941449.jpg
Tämä balleriinakissa on ehkä suosikkini näistä. :) Tykkään väreistä. :) Tässä on tuo sama nauha kuin ylemmässä kirjanmerkissäkin, mutta käänsin sen vain nurinpäin. :D Nuo sydämet ovat haaraniitit, ne otin kuoresta, niinkuin leimakuvankin. Onnea-tekstit on say:ltä saamasta siirtokuva-arkista. :) Paperit leimakuvan ja nauhan alla on omat, samoin turkoosi pohja, kukka sekä haaraniitti.

Sitten tein tämmöisen:
1941587.jpg
Tässä kuoritavaraa ovat kuviopaperi, violetti kukkahaaraniitti ja Happy Birthday 3D-tarra. Tuo violetti ja vaaleanvihreä paperi on omia. Ja tuo tarra näyttää muuten tässä kuvassa ihan vinolta. :D Mutta tuolle tyhjälle, vihreälle alueelle on tarkoitus tulla teksti (sitten joskus)...

Viimeinen kortti minkä sain väsättyä:
1941452.jpg
Tällä samalla kortilla osallistuin Jehkotar Card Challenge nro 25:een. Tarkemmin haasteesta toisessa postauksessa. Tässä ainoat kuoritavarat on tuo keltainen paperi ja leimakuva. Pallot nurkissa on haaraniitit, ja reunassa on paperinarua, jonka keskellä on metallikukka.

Materiaalikuoren idea oli kokonaisuudessaan hauska, ehkä menen joskus uudestaankin mukaan. :)