MUOKS// Kameran kaapeli on täten saapunut keskuutemme.

Kusti polki ja toi mukanaan runsaan lähetyksen Say:ltäni. Ah, ihanuutta! Tätä pakettia ei voi sanoin kuvata, mutta kuva kertookin enemmän kuin tuhat sanaa. Olkaatten siis hyvät:

1826389.jpg

No, paketti sisälsi ihania papereita, Sarah Kay-tarroja (oikein kaksi arkkia, kyllä mua nyt hemmotellaan... :D), kukkaleimasimia (joita olen jo pitkän aikaa katsellut Tiimarissa mutta ei ole tullut ostettua), servettejä (heti tuli ihania découpage-ideoita), keiju-kiiltokuvia, tageja ja lappusia, korttisetin korttipohjineen sekä koristeineen, 3d-tarra ja helmiä ihanan sinisessä värissä, sekä tosi söpö Hello Kitty-kortti! Jäiköhän jotain vielä puuttumaan..? ;)

Vielä muutama lähikuva:

1826426.jpg
Tämä söpöstys kortti on kyllä ihana!

1826435.jpg

1826444.jpg

Ja yksi asia mua kyllä nyt harmittaa... Kummassakin Say-postissa jonka olen saanut, postileima on leimattu niin, että paikkakunnan nimestä ei näy kuin yksi kirjain. Pitäiskö vaan kävellä pokkana postiin ja kysyä että miksi teillä ei koneet leimaa kunnolla sitä paikkakunnan nimeä? :P Ei taitas ottaa ihan tosissaan jos vielä alkasin puhuun tästä Say:stä. :D Mutta silti, ettei postaus veny liian pitkäksi:

Suuret kiitokset Say, olet ihana!

PS. Niin joo, askartelut on nyt jäänyt vähän vähemmälle kun tämä Say-rinki pitää minua niin pyörteissään. :)